2º EGM CATALUNYA AVANTE

EGM Catalunya 2ª Onada de 2023

Ja està disponible el nostre segon informe de l’EGM d’AVANTE amb la 2a Onada 2023. Com sempre, analitzem detalladament el consum de mitjans a Espanya i el comportament de les audiències a Ràdio, Internet, Premsa, Exterior i Revistes. Un desglossament exhaustiu de com ens relacionem amb aquests mitjans i com n’evoluciona el consum.

Internet torna a liderar i és el líder amb una penetració d’un 91,3%. A Internet, la missatgeria instantània, amb una cobertura del 88,7% és el que ens reporta major penetració. El segueixen les Xarxes Socials amb les següents posicions: Youtube, Instagram i Facebook.

Netflix tot i que ha sofert una petita baixada, segueix sent la plataforma VOD més utilitzada, i en àudio el podi el segueix sent Spotify.

En segona posició trobem la Televisió Online amb una penetració d’un 86,9%, que es situa per sobre de la Televisió convencional.

I el mitjà Exterior es troba en quarta posició amb una penetració d’un 79,8%. L’autobús encara és el rei en quan a presència (48,9%).

I en aquestes primeres posicions, segueix la Ràdio (55,5%), tot i que en aquest últim acumulat ha baixat una mica en quan a penetració. La seva versió digital segueix guanyant pressió.

T’INTERESSA L’INFORME EGM COMPLET?

Emplena el formulari per a poder descarregar-lo!